Alla inlägg under september 2008

Av Sara - 7 september 2008 15:55

Glömde bort den största delen av kvällen, anledningen till varför vi åkte in till stan. Kan ju inte vara bra :O Vi gick på bio och såg "Get smart" och eftersom jag glömde bort den så betyder det att den inte var så märkvärdig. Inte dålig och inte bra. Den får 3 av 5!

Av Sara - 7 september 2008 15:47

Gårdagen var as kul! Cyklade in till stan kring 6-7 och käkade sedan på max. Satt där typ en timma å sen vandra vi vidare för att kolla in kulturnatten. Orkar inte gå in på detaljer. Cyklade hem till Elin kring 1, somnade till Just my luck och vaknade kring 11. Hunnit med ett besök till maxi med mor och syster, och nu sitter jag här och ska göra NK läxan.


Fan vilken intressant inlägg!

Och bara för att göra det intressantare kan jag skriva vad jag ska pyssla med resten av dagen. Käka tacos, blåbärspaj och glass.

Kortfattat: Äta.

Av Sara - 6 september 2008 17:33

Blir stan med Elin ikväll/natt! Käka på max och gå på bio. Som sagt, vi firar att vi fyller/fyllt år och vill inte direkt göra någon stor sak av det, så vi käkar på max och ser Get smart! Är ju kulturnatten i natt, kanske går förbi lillan och kollar vad som spelas.


Lockade håret med plattången! Jag är fortfarande lika fascinerad på hur lätt det är att göra och hur snyggt resultatet blir :O

Av Sara - 5 september 2008 17:49

Såg nyss klart sex and the city. Nu finns det inget mer! Gah, man kan bara älska den serien.


GE MIG MER SEX AND THE CITY!

Av Sara - 5 september 2008 14:54

Fredagar är skönast! Började 9.50 och slutade 12.35 Hade två lektioner, engelska och idrott. Idrotten var faktiskt rätt kul, körde "frisbeegolf" och massa lekar. Fan vad jag älskar min klass <3


Blir fullt upp i helgen, har dock planerat in en sovmorgon som jag längtat efter i 2 veckor (med sovmorgon menar jag att sova ostört till kl 1). Ska till mormor och morfar och fika under dagen imorgon, mormor fyller år! Ska sen vara med Elin, käka på max, gå på bio och sedan övernatta hos henne. Hon fyller år snart och jag har nyss fyllt år så vi firar tillsammans! Ska bli kul =D


Bokade flygbiljetterna ner till Kenny idag :D

Från den 25/10-1/11 är jag hos honom :D

Längtar som fan!!

Av Sara - 4 september 2008 16:38

Denna dag har vart bättre än gårdagen, inte så svårt, med tanke på att gårdagen var HEMSK! Men idag har jag faktiskt inte haft så otur, bara lyckats bränna mig på plattången så de svider som saate nu. Men dagen är ju inte slut, har träning senare, skulle inte förvåna mig om jag bryter nåt!


På skolan hade vi bara 2 lektioner, frisör båda två! Under den första lektionen fick vi våra skåp, fick även lära oss hårmassage och prova på varandra! Efter hårmassagen var ju inte håret de snyggaste, så vi fick fixa å trixa som vi ville under lunchen =D


Vid 12 kom skolprästen och skulle leka lekar med oss. Vi fick köra en namnlek som heter "ärret". Vi skulle även rita av varandra på 30 sek, utan att kolla och rita med fel hand. Riktiga talanger är vi i vår klass... ehh..


Nu är klassfesten planerad. Hoppas verkligen att det blir av!

19/9 skall den äga rum! =D


HV1FR <3

Av Sara - 3 september 2008 18:04

Verkligen inte min dag. Började dagen med att vakna för sent så fick stressa för att hinna i tid till skolan. Hade 2 lektioner, NK och Matte. Efter skolan skulle jag träffa mamma, sen gå och köpa present till Elin, och även köpa ny börs och väska. Gick bra tills jag satt i bilen på väg hem och skulle visa ett par örhängen för syrran, kunde inte visa dem, FÖR VÄSKAN VAR INTE I BILEN! Fick vända om och åka tillbaka till stan för att leta min väska. Fann den under en stol på apoteket, måste ha lämnat den där när jag flyttade över alla kort och pengar till den nya börsen. Trodde verkligen inte att dagen skulle bli värre, men när jag kommer hem säger pappa att dom ska ta bort vattnet, så vi blir utan dusch och sånt resten av dagen! Som tur så hann jag in i duschen innan dom tog bort vattnet, typ enda turen idag..


Och värre blev de, skulle slå in Elins presenter, och hade vi presentpapper? NEJ! Såklart inte! Men hittade julpapper, de får väl duga. Och ja, de kan fortfarande bli värre. Började slå in och så gick pappret sönder, fick göra om allt 2 gånger. Tack gud, för att du är på min sida idag <3


OCH!! Jag höll ju på glömma att min lånetelefon också har gått sönder! Så nu får jag använda min gamla mobil med trasiga högtalare!


GAAAAAAAAAAAAH!!!

Av Sara - 1 september 2008 19:54

3 tappra spelare var vi på träningen ikväll!

8 pass på 4 dagar, börjar kännas i kroppen nu..

Kmr nog inte kunna röra mig imorgon,

och då är det träning igen...

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards