Alla inlägg under september 2008

Av Sara - 12 september 2008 08:52

Har löst de tjutande ljudet i mitt rum! Det var min mobilladdare!! :O

Av Sara - 11 september 2008 19:40

Asså det tjuter i mitt rum, men jag är den enda som kan höra det?! :S

Och nej, jag har inte tinnitus, för de är tyst när jag är i något annat rum.

Av Sara - 11 september 2008 15:55

Torsdag!!! As bra dag på skolan =D Frisör hela dagen, lärt oss klippa snett (inte så lätt som det låter, vi kommer ha användning av det när vi ska klippa page), rullat och gjort den "perfekta hästsvansen". De är inte att bara ta en snodd och vrida fast :O Man kan göra det komplicerare! Vi fick även se en frisyrvisning på film. Slutade vid 1, tog buss till Bergnäset och gick ner till vårdcentralen för att ta blodprov. Pricka 14.19 bussen perfekt när jag skulle tillbaka till stan! Och juste, på bussen till Bergnäset så hamna jag bredvid skådespelaren "Fatou" från "Säg att du älskar mig", även fast filmen suger så måste ni erkänna att det är lite coolt att sitta bredvid en skådespelare? ;)

Av Sara - 10 september 2008 17:31

Kom nyss hem från vårdcentralen. Hade inte halsfluss :D

HADE JÄVLA KÖRTELFEBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanfanfanfanfan :'(

Hann inte ta leverprover idag, ska in imorgon igen. Men inge basket eller idrott med närkontakt på hur länge som helst, kan bli över 6 månader.

Kan iallafall gå till skolan (så länge jag orkar), vet inte vad jag hade gjort om jag hade vart tvungen att ligga hemma hela tiden.


Ikväll ska jag verkligen ligga i soffan, KLAGA SOM FAN PÅ MIN OTUR, knarka halstabletter, dricka jävligt mycket god oboy, tröstäta min fina marabou som min mor gav mig, se Top model och Vem kan slå Filip och Fredrik!!

Av Sara - 10 september 2008 15:04

Kommer få träningsvärk i magen, vet inte hur mycket jag skrattat idag :O Typ det enda jag gjort.. Och haft svenska, nk och matte! Men annars bara skrattat. OCH träffat Helene på stan som höll mig sällskap tills min buss skulle gå, men vi skratta också.. Glad är jag :D


Dock lite lite lite lite (mkt) ledsen över att jag mest troligen fått tillbaka min halsfluss. Ska till vårdcentralen snart (om vi får tid) och förhoppningsvis få pencilin så jag slipper de jäkla sandpappret i halsen. Vill verkligen inte bli sjuk nu, måste till skolan imorgon. Har ju frisör hela dagen, DE VILL MAN INTE MISSA! Har fan längtat hela veckan.. Halsfluss smittar ju inte så lätt, och om doktorn tilllåter det så skall jag till skolan imorgon!


Har jag halsfluss så ska jag lägga mig i soffan, klaga på min otur, knarka halstabletter, dricka varm oboy och se top model och vem kan slå Filip och Fredrik. Om jag inte har halsfluss skall jag göra samma sak men istället vara glad över den tur jag har.

Av Sara - 9 september 2008 17:58

Veckorna bara försvinner! Det är redan onsdag imorgon!

Och även denna dag har vart lugn. 3 lektioner var på schemat, svenska, engelska och matte. Efter skolan bar det av till Dahls med Johanna, Kickan, Jenny och Malin. Åkte tillbaka till stan kring halv 3 så ja pricka 3 bussen rätt perfekt! Under halvtimman som var kvar förhörde Johanna mig på engelska läxan som nu nästan sitter i skallen!


Och ikväll blir det inte av att träna heller, så jävla ont i halsen. Vill inte åka på halsfluss en gång till så jag tränar när jag är 100 igen istället. Så under kvällen ska jag ligga i soffan och se på Top Model som jag längtat efter hur länge som helst! Följt de sen de börja och kommer aldrig sluta heller.. MOAHAHAH (beroende....)


Och jag är inte den enda som är beroende av något! Kenny har sitt sims och scrubs, lollo har led zeppelin och vänner (dock serien, men hon har verkliga vänner också), Mikis har sin basket (och är otroligt bra på det), och nu har jag suttit i flera minuter och funderat på vad jag har för vänner och om dom är beroende av något, men nu börjar de lukta bränt så skall nog lägga av med tänkandet.. Men de jag ville ha sagt är att jag inte är den enda som är beroende av något! Fast okej, jag är beroende av jävligt mycket. T.ex Sex and the city, Håkan hellström, Cola, Top model, vart beroende av OC och mjölk tills jag blev laktosintholerant (kör på valios mjölk men den kostar dubbelt så mycket, så måste dricka hälften så mycket som jag brukar!) Och, nu har jag funderat ett bra tag på vad jag är beroende av (de är så mkt) och nu börjar de verkligen lukta bränt, om det är hjärncellerna eller grannens mat har jag ingen aning om. Har för överhettad hjärna för att lösa de nu, lär ju se om de börjar brinna eller något, förhoppningsvis inte min skalle, då får hellre grannens hus brinna!

Av Sara - 8 september 2008 22:19

Ett inlägg till min stalker number one!

Lollo thaaa man!

Coolast av alla töntar, snyggast av alla snyggingar OCH stalker av alla stalker!


Bli stalker av hennes svin coola blogg!

http://uglytangerine.blogspot.com


Kolla bara in hennes as coola röda tjocksockar!

Superkvinna på studsmatta!

cut

Av Sara - 8 september 2008 15:43

Idag fick vi börja klippa! Helform vare som gällde, mycketmycket roligt!

Tidigt sluta vi också, hade bara frisör och NK. Skulle ha haft svenska men läraren dök inte upp, så vi gick efter 10 minuter och hann precis med 2 bussen hem! Ingen träning ikväll, lika bra, dragit på mig en förkylning! Blir istället att ligga framför tv:n och kolla på simpsons och 2 ½ män, mycketmycket roligt de också! :D

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards