Alla inlägg under september 2008

Av Sara - 26 september 2008 22:24

Efter mycket om och men så har jag bestämt mig för att fixa mitt hår, alltså göra det mer jämnblont, har ju inte hela håret ljust nu, eftersom att dom gjorde slingor. Vill även bli av med de lite smått orangea slingorna.. Måste även klippa topparna, fast jag inte vill. Men ska låta nån i klassen klippa det (någon frivillig i HV1FR?!), så jag slipper betala över 1000 kr..


Förutom att fundera på mitt hår så har jag haft skola! 2 lektioner, engelska och idrott. Hade engelska diagnos i grammatik och på idrotten var vi ute i stormen och sprang intervaller (dock så gick jag). Gick sedan och käkade på kungsfågeln innan vi begav oss hem, gjorde bort mig lite smått, men det tänker jag inte berätta, de stannar mellan oss som var där =D


Skulle vara med Elin tills matchen skulle börja, fick vänta på henne från halv 1 till halv 4! Som tur så hittade jag Cia och gick på stan med henne. Vi båda var nåt otroligt trötta och hade lätt kunnat bädda ut en säng av alla jackor (som Cia testade) i ett provrum och sova flera timmar, men det är tydligen inte tilllåtet, attans..


Jag och Elin käkade på.. gissa vad... DAGOBERT! (vi kan faktiskt äta annan mat, men råkar alltid hamna just där..) Och efter den otroligt goda kycklingmackan så begav vi oss hem till Elin för att halvsova i hennes säng och vänta på att tiden skulle gå så vi kunde vara och se vår match. Kollade på Plannjas träningsmatch innan vår match började, mycket kul att se dom igen! Många nya spelare, blir kul att se dom spela på riktigt på onsdag! :D


För övrigt så har jag fått tillbaka febern. Även huvudvärk och halsont. Och bara för att toppa de hela så har jag haft ont i hjärtat så gott som hela dagen. De hugger till då jag andas och känns som om nån kör en kniv rakt i hjärtat på mig! Vad är det för fel på mig..?


Har hört några låtar från Rise against albumet, dom gick in i hjärtat på ett helt annat sätt.


Mindre än en månad kvar tills jag får träffa Kenny igen.

Han kommer alltid värma mitt hjärta.

Av Sara - 25 september 2008 15:28

Som rubriken säger så var det egen hårvård på skolan idag! 2orna hade offrat sin lediga dag för att komma till skolan och fixa vårat hår. Som tack så bakade vi lite fika, eller jag menade MKT fika! 3 kladdkakor, 60 hallongrottor, blåbärskaka, chokladrutor, chokladbollar och jag har säkert glömt nånting :O Nästan allt tog slut, och gott var det!


Jag hade planerna att göra fler ljusa slingor för att sedan kunna bleka hela håret. Vill inte bleka allt på engång, vill inte få orange hår. Men så blev nästan hela mitt hår blont! Går inte att beskriva paniken jag hade när jag hörde hon säga att de kan bli lite orange/rött på endel ställen. Vågade knappt se mig i spegeln när hon skulle blåsa och styla de. Men till min stora förvåning så såg jag inte en enda röd slinga, kanske nån minimal färgskiftning men ingenting som jag gråter över direkt :O Mycket bra resultat och hon som fixa mig var väldigt duktig!


Håret är dock ljusare irl, svårt att få med det på bild.

Kolla bilder på oursilence.bilddagboken.se (gästlösen 123467)

Men mitt hår ser ut såhär på ett ungefär;

Av Sara - 24 september 2008 19:50

Kan vara bra att veta ibland, eller önskar att man inte visste;

- Hälften av alla män som växt upp på bondgårdar i världen har haft sexuella kontakter med djur.

- Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

- De snabbaste impulser som överförs genom nervsystemet hos människan rör sig med en hastighet av 288 km/h.

- En ko väger lika mycket som 2,3 miljarder myror.

- Bladlusen har största penisen av alla levande djur till förhållande till sin storlek.

- I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.

- En sorts hammarhaj kan göra abort bara genom att vilja det.

- Jaktpiloter får oftare döttrar än söner därför att X-kromosonerna (som ger flickor) i spermierna bättre tål den hårda påverkan av gravitationen än Y-kromosonerna (som ger pojkar).

Av Sara - 24 september 2008 18:24

Jobbig dag. Har bara pluggat. 3 jobbiga lektioner på skolan, svenska, nk och matte. Jag som hatar matte tycker nu att matten är den skönaste lektionen :S Mycket roligare/skönare att jobba själv än att sitta och lyssna på en lärare som säger saker som bara går in och ut genom örat.


Och inte nog med en jobbig skoldag som slutade kl 1, min skoldag fortsatte hemma till kl 4! Satt och gjorde så gott som alla NK frågor, är nästan ikapp nu (har skjutit upp nk:n i 2 veckor nu, var på tiden att jag fick det gjort).


Nåt skrämmande, som jag aldrig trodde skulle hända.. JAG HAR SETT ONE TREE HILL, i 3 dagar nu! Jag som lovat mig själv att aldrig någonsin börja se den serien. Jag får absolut inte köpa, låna, ladda ner eller på nåt sätt få tag i boxarna. LÅT MIG ALDRIG, ALDRIG, GÖRA DET! Om det händer, ta dom av mig, gräv ner dom på nåt okänt ställe och lägg in mig på psyk. Tack på förhand!

Av Sara - 23 september 2008 15:22

Det blev en kort tisdag! Haft 2 lektioner, svenska och engelska. Hann inte på matten, skulle till tandläkarn. Och där gick de fint! Inga hål eller någonting. Dock så måste dom kanske göra nåt åt min käke, om de inte blir bättre (den hoppar).


Käkade ej lunch idag, så tandläkarn kollade lite underligt på mig och min mage.. Men vadå, nog äre väl normalt om ens mage låter som åskan?

Av Sara - 21 september 2008 18:48

Jag och tjejen i kassan på Max:

Jag: 1 orginalmål UTAN ketcup.

Hon: Så ett orginalmål utan ketchup och tomat.

Jag: Nej, utan ketchup, med tomat.

Syrran: Och jag ska ha ett orginalmål utan tomat.

Hon: Okej, 1 orginalmål utan ketchup och ett orginalmål utan tomat och lök.

Jag: Nej, hon ska ha lök, men inte tomat.

Hon: Så en orginalburgare bara med tomat.

Jag: (djup suck och pratar sakta) ETT orginalmål UTAN ketchup, och ett orginalmål med allt på FÖRUTOM tomat!

Hon: Ahaaa. okej..


Efter ca 10 minuter då vi sittar och käkar hör jag en tjej som beställer:

Hon som beställer: En chilliburgare

Hon i kassan: En cheeseburgare?

Hon som beställer: Neeeej, en chilliburgare!


Jag är nog inte den enda med dålig hörsel trots allt.

Av Sara - 20 september 2008 16:33

Duktig som jag är så gjorde jag nyss klart NK-läxan! PÅ EN LÖRDAG! Väldigt bra gjort om jag får säga det själv..


Blir bara att stanna hemma och ta det lugnt ikväll, hunnit med att vara på stan i 2 timmar idag, tog alla krafter ur mig. Är hur trött som helst, vet inte om det är körtelfebern eller bara min kropp som kände för att strejka..


Blir att ligga framför tv:n med chirre och extra extra i tv rutan.

Ett av de skönaste sätten att spendera sin lördag på enligt mig.

Av Sara - 19 september 2008 23:25

Kom nyss hem =D Maten på Waldorf satt fint för magen! Var där i 1 timma, tog sen buss till Johanna. Körde singstar, "jag har aldrig" och en "johanna-tipsrunda". Orkar inte gå in på detaljer, bilder kommer upp imorgon, både på pixbox och bilddagboken!


HV1FR <3

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards