Alla inlägg den 26 september 2008

Av Sara - 26 september 2008 22:24

Efter mycket om och men så har jag bestämt mig för att fixa mitt hår, alltså göra det mer jämnblont, har ju inte hela håret ljust nu, eftersom att dom gjorde slingor. Vill även bli av med de lite smått orangea slingorna.. Måste även klippa topparna, fast jag inte vill. Men ska låta nån i klassen klippa det (någon frivillig i HV1FR?!), så jag slipper betala över 1000 kr..


Förutom att fundera på mitt hår så har jag haft skola! 2 lektioner, engelska och idrott. Hade engelska diagnos i grammatik och på idrotten var vi ute i stormen och sprang intervaller (dock så gick jag). Gick sedan och käkade på kungsfågeln innan vi begav oss hem, gjorde bort mig lite smått, men det tänker jag inte berätta, de stannar mellan oss som var där =D


Skulle vara med Elin tills matchen skulle börja, fick vänta på henne från halv 1 till halv 4! Som tur så hittade jag Cia och gick på stan med henne. Vi båda var nåt otroligt trötta och hade lätt kunnat bädda ut en säng av alla jackor (som Cia testade) i ett provrum och sova flera timmar, men det är tydligen inte tilllåtet, attans..


Jag och Elin käkade på.. gissa vad... DAGOBERT! (vi kan faktiskt äta annan mat, men råkar alltid hamna just där..) Och efter den otroligt goda kycklingmackan så begav vi oss hem till Elin för att halvsova i hennes säng och vänta på att tiden skulle gå så vi kunde vara och se vår match. Kollade på Plannjas träningsmatch innan vår match började, mycket kul att se dom igen! Många nya spelare, blir kul att se dom spela på riktigt på onsdag! :D


För övrigt så har jag fått tillbaka febern. Även huvudvärk och halsont. Och bara för att toppa de hela så har jag haft ont i hjärtat så gott som hela dagen. De hugger till då jag andas och känns som om nån kör en kniv rakt i hjärtat på mig! Vad är det för fel på mig..?


Har hört några låtar från Rise against albumet, dom gick in i hjärtat på ett helt annat sätt.


Mindre än en månad kvar tills jag får träffa Kenny igen.

Han kommer alltid värma mitt hjärta.

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards