Alla inlägg under oktober 2008

Av Sara - 10 oktober 2008 22:21

Jag är fortfarande i chocktillstånd. Det går inte att beskriva med ord hur underbar kvällen har varit och hur underbar Håkan han själv är. Går inte att beskriva känslan jag hade när jag satt där i stora salen och väntade på att Håkan skulle komma in på scenen, jag hade gåshud redan då. När lyset släcktes och allt blev mörkt, när publiken skrek och klappa händerna, när mitt hjärta tog ett extra slag, när håret på armarna reste sig, när jag, tillsammans med publiken skrek och klappade så kom Håkan in på scenen. Publiken satt då, satt och lyssna till Håkans vackra röst som fyllde hela salen. De kröp i benen och hjärtat slog snabbare för varje sekund som gick. Publiken satt bara de 2 första låtarna, resten av spelningen stod alla upp och sjöng med. Det var omöjligt att inte sjunga med, det var omöjligt att stå still. Man tog i ända från tårna och bara skrek ut orden tillsammas med Håkan, det var inte en enda låt som jag var tyst.


Det började nå sitt slut och Håkan sjöng "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger". En av de bästa låtar han gjort. Håkan och hans band vände sig om och gick ut ur salen. Publiken stod säkert i 5 minuter, klappa och skrek hans namn. Såklart så kom de tillbaka och spelade fler låtar. Publiken stod inte längre, publiken satt på scenen med Håkan. Jag och Cia stod i mitten, 11 rader upp och önska vi var en av dem som satt på scenen och fick kramar och pussar av honom. Men, Håkan stod inte på scenen hela tiden, han gick uppåt, mot oss! Folk sprang mot slutet av raderna i hopp om att få röra Håkan. Jag kände hur min kropp verkligen ville springa till han, men vi stod ju i mitten, bland alla andra. Vi såg han gå runt salen och krama alla fans. Cia kollade på mig, och jag fattade direkt vad hon mena. Vi sprang allt vi hade, genom publiken, in i alla stolar, fram till Håkan. Kände hur tårarna började rinna, kände hur min kropp skakade, när jag hade Håkans armar runt mig, när  hans lukt fyllde min lungor och lämna ett spår på min kropp. Går inte att beskriva känslan jag hade då, det går bara inte.


Med darriga ben, med hjärtat uppe i halsgropen och med pulsen så hög, lämnade vi salen och Håkan bakom oss. Men vi tog med oss Håkan ut, Håkan i våra hjärtan och Håkan i våra minnen.


Jag kan forfarande känna hans lukt, jag kan fortfarande höra hans röst.

Kvällen hade inte kunnat vara bättre, jag är lyckligast i världen.

Av Sara - 10 oktober 2008 18:29

På 20 minuter har jag hunnit duscha, leta kläder, blåsa och platta håret, sminka mig, äta och packa väskan! Allt detta för att jag tagit fel på tiden (mamma sa att håkan börja kl 8). Blev tillochmed klar en kvart före vi skulle fara, så jag hade tid att skriva detta inlägg!


Idag på skolan tog vi klassfoto, jag fick sista för första gången i mitt liv! Och hoppas det var för sista gången, fattar inte varför jag har velat sitta förr. Efter klassfotot var det dags för dagens enda lektion, idrott. Spelade lacross, väldigt roligt. Drog hem halv 1 och såg sex and the city fram till träningen!


Just nu strömmar "Nu kan du få mig så lätt" från mina högtalare. Kan inte fatta att jag ska se honom om en timma. Han är så jävla underbar, hans låtar är så jävla underbara, denna kväll kommer bli underbar!


Nu ska jag sätta mig i bilen och bege mig mot Kulturenshus för att med så många andra håkan-fans njuta av hans musik. Kommer inte ha någon röst kvar imorgon, de är ett som är säkert!

Av Sara - 9 oktober 2008 22:52

För en timma var jag på Bergskolans idrottshall och genomförde en av de jobbigaste träningarna i mitt liv. Hela träningen var dock inte jobbig. Annars hade jag nog inte suttit här nu, men fyspasset var bland de värsta.

Med illamående, andningsproblem och träningsvärk i hela kroppen (från tisdagens träning) tog jag mig igenom fyspasset, hade bara räknat med att klara halva! Trots att man har spykänslan i halsen och benen skakar så är det en av den skönaste känslan man kan ha. Jag älskar det! Man har verkligen tagit ut sig till max och man känner att träningen har gett något!


Kommer somna som en stock i natt, och vakna med förjävlig träningsvärk. Men träningsvärk är också underbart på sitt sätt, ännu ett bevis på att träningen gett något.

Av Sara - 9 oktober 2008 19:09

Klippte upp syrrans hår idag! Hon är min provdocka :D Och läckert blev det! Bilder finns på oursilence.bilddagboken.se

Av Sara - 9 oktober 2008 17:44

Idag är den mest regniga och gråa dag på länge. Har regnat hela dagen! Vi ställde tillochmed våra besök på olika salonger i stan (studiebesök)! Istället stanna vi innomhus, snacka om salongensprodukter och gjorde en uppsättning (Jennys uppsättning på bilden). Stannade på skolan med Jenny efter att vi slutat, jobbade med svenska uppgiften som ska vara klar till på tisdag! Vi har inte ens haft en lektion på oss! Aja, vi ska nog klara det!


Trots det dåliga vädret så har jag vart på topp!

Håkan Hellström spelar ju imorgon,

och snart far jag ner till Kenny! :D

Av Sara - 8 oktober 2008 17:07

Tänkte uppdatera så ni vet att jag överlevt efter gårdagens träning. Det blev jobbigare än vad jag trodde det skulle vara! Efter den 25 minuters långa fysen (spring och fys) så skaka mina ben så mycket att jag knappt kunde stå upp. Vilade typ 20 min, körde på sen igen. Resultatet av de är TRÄNINGSVÄRK! Har plågat mig upp genom de 6 långa trapporna idag, och jag gick inte upp för dom en gång, utan 2 gånger! Plus en trappa upp till mattelektionen.. Även en sväng till konsum under lunchen, och sen in till stan igen efter skolan. Och jag har inte bara träningsvärk i benen, har även i magen, ryggen och armarna. Fast vi knappt gjorde några armhävningar och situps så har jag ändå träningsvärk. Aldrig vart med om liknande, men antar att det är normalt efter att ha vart sjuk i 3 veckor och byggt bo i tv soffan.


Ikväll blir det att fara till Sundishallen och heja mitt lag fram till seger (förhoppningsvis). Inte dags för mig att spela än, mina ben skulle klara max 5 minuter..


Av Sara - 7 oktober 2008 18:15

Ska träna för första gången på 3 veckor ikväll.

Har äntligen blivit av med körtelfebern.

Samtidigt som jag börjat få ont i skallen.

Hoppas att jag inte blir sjuk igen.

Av Sara - 6 oktober 2008 20:58

Skrapade nyss fram 50 kr på en trisslott.

Det är kul att skrapa.

Dock inte lika kul när man slarvkollar och skrapar kontrollrutan för att det är kul. Hoppas jag kan få mina 50 kronor ändå, om dom är snälla.

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards