Alla inlägg under oktober 2008

Av Sara - 20 oktober 2008 16:00

Min hjärna är full med fakta om bakterier, näringsrika och näringsfattiga sjöar, alger, skog, ekosystem blablabla.. Min hjärna kan verkligen inte ta in mer. Har läst NK sen typ halv 1, då NK lektionen började, fortsatte plugga i bussen och även när jag kom hem. Alltså har jag suttit med skiten i 3 och en halv timma. Och inte nog med det, har matteprov imorgon. Så nu ska jag ta fram matteboken och lära mig om procentenheter, promille och massa annat skit som man egentligen inte behöver. Nog skulle man klara sig med att kunna plus,minus,gånger, delat och procent?

Av Sara - 19 oktober 2008 17:58

Söndag, den dag som de flesta tycker är den värsta dagen på veckan. Men jag går emot strömmen, som vanligt, och säger att söndagar är en av dom bästa. Bara för att parlamentet och hål i väggen är på tv! Ja, ni vet hur jag är med tv:n (kärlek). Kollade nyss vilka som ska vara med i veckans parlament avsnitt, Pia Johansson, Per Andersson, Johan Ulveson och Anders Jansson. Jag har väntat några veckor på att Magnus eller Björn ska vara med, hoppas verkligen att de är med nästa vecka. Men kvällens deltagare är klart godkända.


Har förälskat mig i en av Håkans låtar (alla hans låtar är kärlek, men denna är speciell), lyssna och njut.


Inspelningen är från 10 oktober, då han spelade i Kulturenshus här i Luleå. Otrolig kväll.


Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?
Kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig som de unga älskar revolutionen?
Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen?
Kan du älska mig som studenten älskar att drömma?
Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna?

Av Sara - 18 oktober 2008 17:40

En vecka kvar tills jag åker till Kenny, kan inte fatta hur snabbt tiden har gått! Minns juli som om det var igår, minns dagen vi stod på tågstationen som om det var för någon timme sen. Minns klumpen i magen som fanns med i flera dagar och veckor. Minns hur vi låg och grät kvällen innan, minns hur många nätter det tog för att vänja sig att inte vakna upp vid din sida. Det känns tungt att få gå igenom det igen, fast nu är det jag som åker ifrån dig. Men jag kommer aldrig någonsin lämna dig, och du lämnar aldrig mitt hjärta.


Kärlek kommer alltid vara drivkraften i våra liv.

Av Sara - 18 oktober 2008 16:36

Fredagen spenderades med Sofia. Hann med en del, bastade, "ansiktsmaskade", klippte hennes hår och testa uppsättningar, såg film och käka godis och chips. Mycket trevlig kväll.


Kunde inte fara och träna idag, hade ingen skjuts och är inte så pepp på att gå 1,2 mil i 5 grader. Blev till att plugga istället, som verkligen behövs. Har pluggat varje dag i 2 timmar sen måndags nu! Faktiskt förvånad över att jag lyckats. Men har ändå inte fått in allt i skallen, är rätt omöjligt att lära sig 80 sidor utantill på 1 vecka.


Hade sjukt bra dröm i natt. Eller det beror på hur man ser det. Jag drömde att jag och Jenny var på en Håkan spelning, vi hade platser på scenen. Jag hade snackat med Håkan innan och sa att jag ville höra "Nu kan du få mig så lätt". När han spelade den så kom han fram till mig och höll mig i båda händerna (han stod nedanför scenen). Jag ramlade över honom och han tog emot mig. Vi gick upp på scenen bland alla andra och så sa jag "jag älskar dig och din musik" och han svarade "jag gillar bara tjejer med tandställning" jag blev väldigt ledsen och sa att jag kunde skaffa tandställning, men det räckte inte..


Drömmen slutade inte där! Den blir konstigare..

Han sov över hos mig fast i ett annat rum (där vi har en gnällig bäddsoffa). Han gav sin msn till mig, men jag upptäckte dagen efter att den var falsk. Så jag skällde utan han på Smedjan och han sa att han inte ville prata med mig för att jag inte hade tandställning och för att våran säng var för gnällig..

Jag blev ledsen för en stund, men glad när vi blev kompisar igen!


Håkan kommer alltid vara i mitt hjärta, med eller utan tandställning!

Av Sara - 17 oktober 2008 18:22

Kom nyss hem från träning, sjukt jobbigt när man är trött. Dock inte lika jobbigt som i torsdags. Har inget speciellt att skriva om, vet inte varför jag ens skriver detta ointressanta inlägg. Så jag slutar innan ni somnar.

Av Sara - 16 oktober 2008 22:54

Ikväll var jag med om den jobbigaste träningen i mitt liv. Vet att jag har sagt det förr, men det blir bara värre varje vecka. Ikväll var blodsmaken i hela halsen och i hela munnen.


Nu ska jag äta och sen sova som aldrig förr. Sova är seriöst bland det skönaste som man kan göra.

Av Sara - 16 oktober 2008 18:49

Som alltid så har jag redan helg. Helgen startar efter onsdag eftersom att vi bara har frisör på torsdagar och på fredagar har vi endast 2 lektioner, idrott och engelska. Under denna frisördag har vi rullat som bara den. Rullade spolar på Viola och rullade permanent på Samuel. Denna gång var det mycket roligare att permanenta, gick fortare och bättre! Känns inte helt omöjligt att klara det på 1 timma om 3 år. Inte omöjligt att gå vidare i permanent tävling, som våra lärare sa. Jag trodde dom skoja, finns det tävlingar i allt nuförtiden? Hur konstigt låter inte permanent-tävling? Och det är inte en liten tävling heller, den håller på i hela världen.. Dock så är jag nog inte tillräckligt bra för den tävlingen, så någon annan lycklig får delta i att rulla permanent så snabbt och vackert som möjligt!


Idag slog jag inte på datorn förrän typ kl 5. Var duktig och pluggade NK och skrev klart novellen. Okej, den riktiga sanningen är att internet inte funkade, men de gjorde ju bara så att jag pluggade mer. Allt känns så mycket bättre nu också, förstår de jag läser i NK boken och känner mig ändå rätt säker inför provet. Kommer klara G iaf, och det blir jag nöjd med. Matten känns också okej, kommer nog klara det, hoppas jag.


På bild har vi Viola! Vi fick styla henne som vi ville efter att vi "gjort henne klar för gala".

Av Sara - 15 oktober 2008 18:35

Jag tog väl hand om den energi jag hade idag. Har pluggat NK under skoltid och efter skoltid. Har även skrivit en bra bit på novellen som ska vara inne nästa vecka. Ska nu börja skriva ner en lapp till engelskan på vad jag ska säga under "talk-showen" som ska äga rum på fredag.

Känner mig ändå rätt lyckad idag, jämfört med i måndags då jag höll på att skita i allt.

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards