Alla inlägg under maj 2008

Av Sara - 11 maj 2008 15:04

Är hos Elin som ligger i sängen och har kramp i ryggen. Seriöst, hon kan fan inte ens röra sig! Förbjuder henne till att spela fotbollsmatchen idag!


Vi levde på powerking under hela lördagsnatten. Åkte till Willys och köpte 4 pk och 2 chipspåsar + 1,5 L cola från konsum och på de så hyrde vi 1408 och Hairspray. 1408 hade jag sett förr så den visste jag att den var bra. Men varken jag eller Elin visste att Hairspray var en musikal så vi fick värsta chocken xD Men vi överlevde filmen, den var ändå sevärd.


Rolig sak som vi skratta åt under flera minuter;

Jag kommer ut från toaletten och ba : AAAJJJ! (slog tån i nåt okänt föremål) VA FAN VAR DE DÄR?!

Elin: En såg!

Jag: Skämtar du eller? (med munnen gapande)

Elin: Naaa helt seriöst

Jag: WHAAAT!

Och min lilltå mådde icket så bra efter det :)


Mer saker hände under natten x) Men de går vi inte in på XD

Nu ska jag köra in till stan och hämta Helene, eftersom Elin inte kan sätta sig på moppen pga ryggen så får jag köra själv :(

Sen blir det att kolla fotbollsmatch och käka på berget :D

Avslutar dagen med att se på Parlamentet också :D

Denna söndag blir fan rolig :D

Av Sara - 10 maj 2008 16:06

Kvällen är gjord. Elin ringde nyss och frågade om jag ville vara med henne och tyckte hon nämnde Dennis och hans kompis också (?) Vet inte riktigt vad hon menar och vilka de är men bli säkert roligare än att bara sitta hemma och ruttna x) Hon har också fått sitt moppelås, så nu kan vi köra också!

Av Sara - 10 maj 2008 14:27

Denna lördag känns precis som en söndag. Så jävla långtråkig. Skulle egentligen ha åkt in till stan för att vara med Helene + nåra andra typer. Blir nog imorgon istället, det gick inte idag. Sålde kaninburen imorse. Har fortfarande inte fattat att Musse har dött. Allt gick så snabbt.


Jag har inget att göra. Bara sitter och stirrar. Vet egentligen inte vad jag vill få ut med detta inlägg. Hade faktiskt en tanke, men lusten att skriva försvann i samma veva som jag tröck på "skriv inlägg". Blir bara deprimerad av att bara sitta här. Måste göra nånting.


So where has all the day gone?
And why are my lungs aching when I breathe?
Is there something wrong with the heat?
Why am I so cold?
And my heart feels sick
And it hurts when I speak
And this is not what I hoped for

Av Sara - 9 maj 2008 17:40

Slutade halv 11 idag. Åkte hem med pappa och skjutsade sedan hem Amanda på moppen. Var tänkt att jag skulle in på spelningen ikväll, men det blev inte x) Sov gott i sängen mellan 11 och 5 och vaknade av att jag trodde Kenny låg och glodde på mig x) Vilket han inte gjorde, eftersom att han befinner sig 150 mil härifrån :(


Ikväll blir det att glo tv och bara ta det lugnt. Har ont i hela kroppen efter gårdagens 4 matcher. Ska faktiskt umgås med min syster! Vi ska snart bege oss till Ica maxi för att inhandla godis och chips.


Nu ska jag prata med Kenny x) Kan inte skriva och prata samtidigt XD

Av Sara - 9 maj 2008 17:05

ääääälska låten!

Av Sara - 8 maj 2008 16:22

Min kära enda vän
jag vill ha allting
Du älskar mig
och jag vill ha dig

Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster
rusa rakt in i ditt liv
Du har lämnat mig på den jävligaste av platser
och jag vill ha dig


Har fortfarande ingen dator så jag sitter å spränger syrrans högtalare med Håkan musik. Har fått låna hennes dator för att jag hjälpte henne med att rätta hennes svenska berättelse och fylla hennes ipod med musik. Ska man ha hjälp så kostar det, och datorn var en bra betalning!


Endast vart i skolan 1 dag i veckan. Måndagen gick bort pga Göteborg. Onsdag och Torsdag har det vart skolbasket. Vann alla matcher med minst 30p, flöt på bra. I finalen mötte vi dock ett bättre lag och förlorade med 7 ynka poäng. Vi var så jävla nära! Tog ikapp 12 poäng på några minuter, fan att det inte höll hela vägen. Vet att man inte ska skylla på domarna, men de sög verkligen. Vi var inte heller ett ihopspelat lag, vi har aldrig spelat med varandra förr (en del av oss går i samma lag, men inte alla). Aja, silver är bra ändå! Kommer bli tungt att spela match ikväll också. LLA liga mot Avan. Efter 3 matcher så är man faktist rätt slut. Inte ens en 355ml red bull hjälper! Funderar på att ge tv soffan en chans till att göra mig piggare. Att somna framför tv:n är fan bland de skönaste jag vet :O


Nu har jag bestämt mig, efter att ha stirrat på data skärmen i 3 minuter. Känns som att jag somnade :O

Den närmaste timmen befinner jag mig i tv soffan. Go natt!

Av Sara - 7 maj 2008 14:00

Allt känns så himla mycket lättare idag än vad det gjorde igår. Att så mycket kan ändras på en natt. Igår vet jag inte hur jag mådde. Första dagen på skolan, ingen direkt stor lust att börja plugga igen, saknaden av Göteborg var enorm, sorg efter Musses död och ångest över att hinna med att skriva klart en fördjupningsuppgift i teknik och på allt så fick vi även en enskilduppgift i no och so. Tur att Kenny fanns i telefonen den större delen av dagen, vet inte vad jag annars skulle ha gjort. Eller jo, typ stressat ihjäl mig och gråtit halva dagen. Tack för att du finns Kenny!


Som dagt så var denna dag otroligt bra. Sovmorgon till halv 9, slippa skola och istället spela Skol DM i basket. Fyfan vad det var kul! Hade dock bara en match idag, mot Bergviken. Vinst med 98-14! Känns surt att vi inte fick i de 2 sista poängen så det hade slutat 100-14. Det hade sett fint ut. Killarna vann sin första match också, vet inte hur det gick i de andra, men hoppas på de bästa! Slutade efter våran match, typ vid 11 tiden. Guuuud så skönt! Har kunnat skriva teknik uppgiften utan att stressa. Snackade nyss med läraren på telefonen också. Eftersom att jag skriver om bilens utveckling i tekniken så blir det ju också att man skriver om växthuseffekten, alltså hur bilen påverkar naturen. Ska lämna in arbetet som en teknik och so/no arbete så jag skriver allt i ett. Sån jävla lättnad att istället få skriva 1 stort arbete istället för 2 mindre. Går svin bra också! Det bara flyter på. För första gången på länge så känner jag verkligen att jag har chans att klara av detta. Inte så mycket kvar av skolan nu! Jag vet redan 2 säkra MVG, HK och Svenska. Kan även få MVG i engelska, biologi, teknik och geografi (JAG KAN FAKTISKT LITE GEOGRAFI, KENNY! JAG ÄR INTE HELT BLÅST, KRÄVS BARA LITE PLUGG) haha ja, och jag kan även få MVG i idrott och slöjd. Alltså så har jag 40 poäng till! Vilket innebär att jag har 285 poäng och stor chans att komma in på frisör! Och ikväll är det top model! Och jag ska nog ringa Kenny snart :D Och sen ska jag vara med Lollo! Och sen ska jag sova och inte vakna halv 7 utan ska gå upp halv 8! En timmas sovmorgon gör mycket! Sen ska jag spela basket! FAN VAD JAG ÄR GLAD NU :D

Av Sara - 6 maj 2008 21:53

Snackar med kenny än! Han sjunger fallen leaves :D vackert vackert...

Vi har slagit rekordet! Över 5 timmar! Den duuuuuuuuuuuu!


Nu ska ja sova! Go natt :D

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards