Alla inlägg under april 2008

Av Sara - 18 april 2008 20:48

I sommar ska jag,Kenny och Lollo på pdåll! :D

Då vet ni :D

Av Sara - 18 april 2008 19:57

Snackar med Kenny även idag x) Han är rooooooooooooooooooolig :D


Jag är typ glaaaaaaaaaaaaaad, har varit glad hela veckan typ! Otroligt, inte vart så glad på länge. Tror jag vet varför :'D Allt går as bra i skolan och 3 underbart bra personer lyser upp mina dagar. Fick också veta att Frisörlinjen i Umeå har sänkts från 290 till 245, och då borde de ju sänkas här också, för Luleå är ju mkt mindre.. KANSKE KOMMER IN FÖRFAN!


Fredag, seriöst den bästa dagen på veckan, enligt mig iallafall. Dagen har vart som alla andra Fredagar, eller den enda skillnaden är att vi hade engelska nationella idag. De gick faktist rätt bra, bättre än vad jag trodde det skulle göra. OCH det blev inte arabiska! Körde basket på idrotten, var faktist kul :D Slutade vid 1, följde Lollo till vårdcentralen för att kolla upp hennes finger, vi åkte sedan till staden och provade en massa skor! Träffade sedan Helene, vi köpte hårfärg till mig och present till Lollo. Lollo var såklart inte med, hon dumpa vi x) Hon drog då till sunderby sjukhus för att röntga sitt finger, som tur så vare inte nåt brutet! As fint väder idag också, käkade årets första mjukglass idag. Hoppas det fortsätter såhär, vill ha sommar typ NU!


Av Sara - 17 april 2008 21:44

JUSTE! Här sitter jag, kvart i 10 på en Torsdags kväll och skriver det 3:e inlägget under denna dag, precis då Emma skriver att vi har NATIONELLA imorgon! Något som bara har gått in i ena örat, och ut genom det andra! Hade helt å hållet glömt bort det.. Då blire att sova snart då! Måste vara pigg så jag inte börjar snacka typ arabiska istället för engelska, det skulle betyda IG så det bara skriker om det!

Detta var de sista inlägget för idag! Ha en bra natt!!

Av Sara - 17 april 2008 17:52

Jag vill ha sommar.

Jag vill ha slutet på juli.

Av Sara - 17 april 2008 15:59

Aa, ni kan ju bara gissa vad jag gör nu? Snackar med KENNY!! WOOW!
Ovanligt..


Aja, dagen har varit bra. Fick tillbaka massa prov, fick full pott på biologi provet och även hk provet, fick också mvg på budget läxan :D Är påväg uppåt nu :D Woohoo!


Kan inte spela matchen ikväll, är typ sjuk :O Men ska pallra mig till skolan imorgon ändå, ska ju på stan med snygghelene å fixa present åt lollo och hårfärg till mig :D


Det var allt, orkar inte skriva mer x) hejs :D


Av Sara - 16 april 2008 18:30

Denna dag har varit helt underbar! Hade sovmorgon till 9, fick sova till kl 8 istället för halv 7, fyfan vad de var skönt! Hade nationella, engelska uppsats, mellan 9 och typ halv 11, fast det vart en paus emellan eftersom brandlarmet gick xD Gick faktist rätt bra på nationella, jag måste ha MVG på detta, annars äre kört i engelska.. Dagen fortsatte att skina, snön smälte och för typ första gången så kändes det som vår! Istället för att ha läxförhör i spanska så gick typ alla 9or ut på promenad i det fina vädret. Slutade vid 2 och tog med mig Lollo hem. Hon är typ damp :D Men ändå nå förbannat kul :D Man kan inte göra annat än älska den flickan :D Som förresten fyller år på Söndag, glöm inte att gratta henne! Hon fyller 9 år :) eller så var det 8, minns inte riktigt..


Vill ha sommar! <3 (jag och emilia på bilden)

Av Sara - 15 april 2008 16:24

Haaaaaaaaaaaaha jag är en klant! På idrotten idag så spelade vi fotboll, as länge sen jag spela. Hade inga skor heller, såg en boll komma och ladda för att skjuta iväg den. Missade bollen och flög baklänges, men landade dock mjukt (på bollen). Nog vare fler som klanta sig, men jag tog nog hem priset xD


Ska försöka hålla mig på benen under kvällens träning ;) Innan träningen äre Plannja som gäller, semifinal ju :D Ska se matchen med Elin och mamma :'D Juste, har lyckats övertala mamma till att jag ska färga håret. Mitt hår växer så förbannat fort, på typ 3-4 veckor så har de växt minst 1,5 cm. Är less på att det växer så fort, fast ändå äre ju bra för jag har ju planerat att spara till typ 1 dm längre. Men därför så ska jag färga det lite ljusare med slingor, så då syns inte utväxten lika mkt :D Hade inte vart mysigt att fara till Göteborg med minst 2 cm utväxt.. Imorgon är det bara 2 veckor kvar tills vi åker! JAG LÄNGTAR!


Nu ska jag plugga! Ha det bra gott folk!

Av Sara - 14 april 2008 20:48

Känns ju underbart att inte kunna byta musik på iPoden. Kan inte heller lägga upp bilder från mobilen till datorn, typ YES! -__-

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards