Alla inlägg under april 2008

Av Sara - 13 april 2008 15:57

Skrev just klart fördjupningsuppgiften i biologi. Känns både bra och dåligt, vet inte om det räcker till. Jag behöver verkligen det här betyget, om jag inte lyckas med det så vet jag inte om jag klarar nåt annat heller.
Lyckades också spara över det, så de finns inte kvar på datan. Kan alltså inte ändra något, jag orkar verkligen inte skriva om 6 sidor!
Aja, jag har gjort det jag kan och om det inte räcker så kan jag inte gör nåt åt det. De får gå som de går.


Det känns faktist som att 10000 kg har lyfts från mina axlar, har inte varit så glad som jag vart under denna vecka på flera månader. Känns som att jag har gjort bort det jobbigaste i skolan nu, nästan bara nationella kvar. Och 2 av de 4 nationella som är kvar har jag i veckan, skönast med nationella är att man inte kan plugga till de! Detta är också första helgen som jag inte har pluggat dygnet runt. Har hunnit med att vara med nästan alla mina bästa vänner (låter som att jag har flera st, men det är endast 4 st), mår som bäst med dem, skulle inte orka med allt om jag inte skulle ha de vid min sida, tacktacktack.


Blir nog fler såna hära helger, har inga matcher fram till Göteborg. Ska göra bort allt extra arbete till skolan under denna och nästa helg. Fyfan vad bra det känns nu, jag kan inte sluta le! Jag är glad.


Av Sara - 13 april 2008 00:21

Sitter å snackar med Kenny i mobilen, kommer få cancer :O Dricker även Red bull.. Känns bra! Det bästa är att Kenny är allas gud :D (säger han)


Natten hos Lollo var kul! Spelade gitarr, såg tv, flätade (eller okej jag flätade deras hår). Vi somnade vid 4 tror jag, vi alla somna typ samtidigt. Vi gick upp vid 11, jag och helene gick hem vid 12-1 x) de var typ lite kortfattat om natten XD Under dagen har jag inte gjort mer än att suttit vid msn och spelat gitarr, men ikväll har jag vart på bio med cecilia,helene,elin,josse och johanna =) vi såg 27 dresses och den var bra! Orkar inte skriva mer, orkar inte heller läsa igenom de jag just skrivit XD väldigt ointressant inlägg, vet egentligen inte varför jag skriver :O inget att göra, och kan inte sova heller, eftersom jag just hällde i mig 355ml red bull.. aja de var typ allt svammel för ikv :D hejs!

Av Sara - 11 april 2008 19:02

Idaaaaaaaaaaaag är jag glad :D typ bra dag på skolan och svin kul på stan med sofia, helene och elin :D köpte 2 linnen på gina och maxburgare :D fick även en parfym av helene :D escada moon sparkle :D som en sen julklapp :D FAN VAD GLAD JAG ÄR :D och snart ska jag och helene till lollo :D vara uppe hela natten :D :D och imorgon ska jag,elin,cecilia, helene och kanske lollo (som vi ska fråga snart) på bio och se 27 dresses :D enda helgen jag inte har så mkt plugg, kan fan slappna av nu :D YAAAAAAAAAAAAY :D

Av Sara - 10 april 2008 18:16

det du ser genom dina egna ögon,
kanske har en annan syn genom andras.
vi alla ser världen på olika sätt,
det finns ingen regel på hur man ska leva sitt liv,
det är ditt eget syre som du andas.

titta i spegeln och var stolt över den du är,
låt inte andras meningslösa ord trycka dig ner,
det är din syn som räknas, inte vad alla omkring dig ser.


ställ dig upp, stäck på din rygg
visa alla din självsäkerhet,
visa att du känner dig trygg.

var en förebild,
för alla de som inte ser,
att de är perfekta precis som de blev.

Av Sara - 9 april 2008 16:35

from autumn to ashes <3

Av Sara - 9 april 2008 16:17

Vi hade prov idag. Vi hade läxförhör idag. Vi fick en ny läxa idag. Vi har 2 prov och 2 läxor nästa vecka. Vi har prov och 2 läxor veckan efter det. Vi har även prov, 2 läxor och 3 inlämningsuppgifter veckan efter det.

Jag har ont i magen.


Lollo, Kenny, Helene och Elin - Jag skulle inte klara mig utan er.

Av Sara - 8 april 2008 17:09

Idag kom "slaget" eller vad man ska kalla det. Allt har bara gått uppåt, med små, små nedgångar som jag lyckats ta mig upp från. Det har kännts som att jag gått från 0 till 100 på ett halvår, och bara på en dag sjunkit ner till 0 igen. Jag hade seriöst svårt att hålla tillbaka tårarna, jag är så rädd för att misslyckas. Det är nog så att jag har för höga krav på mig själv, jag är inte så bra som jag tror. Jag tvivlar på att jag kommer klara det här. Jag vet inte vad jag ska göra om jag inte tar mig upp igen. Har inget annat val än att ta det med en nypa salt, ta nya andetag, lämna det bakom mig och hålla hoppet uppe. Men det är en lång väg med många hinder, får ta ett steg i taget och förhoppningsvis klarar jag mig utan att ramla.


Comes as no surprise
But dont expect me to be happy for you
And dont smile at me and tell me things will work out for me too

Av Sara - 7 april 2008 18:45

Då var det Måndag igen. Sjukt slut efter helgens sena kvällar och pluggande. Fick reda på vad vi fick på Spanska översättnings saken idag, det blev ett MVG! Det är så skönt att få tillbaka ett prov/test och se de 3 små bokstäverna lysa på pappret. Det är så skönt att se att allt mitt slit ger resultat och att jag kommer närmare och närmare mina mål! Det är verkligen inte länge kvar tills vi står där på skolgården och kramar alla klasskompisar och lärare hejdå. Då står vi där med betygen i handen med oron över att de kanske inte räcker till, att man har misslyckats totalt och inte kommer in på det man vill. Alla är så lyckliga över att vi går ut och att det äntligen är sommar, men endel av oss kanske inte kommer in på något gymnasium. De får se alla andras glädje och lycka när de ser sina betyg och är medvetna att de kommer komma in på det de vill, att de kommer få den utbildning som de mest vill ha, medan man själv står där med ett tomt leende på läpparna medveten om att man inte kommer få den utbildning man helst ville ha. De som jag är mest rädd för, är att öppna de vita brevet och inte se någon skillnad på mina betyg, att inte se någon förbättring. När brevet med svaret på om man kom in på sitt förstahandsval trillar ner i postlådan så kommer jag inte våga öppna det! Tänk om jag inte kommer in? Tänk dig känslan efter att ha slitit ett helt år, offrat så mycket tid, missat så många saker bara för att nå din dröm som aldrig kommer bli sann? Jag ska inte förvänta mig för mycket, ska tänka att jag inte kommer in, då blir jag inte lika besviken när jag inte gör det.

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards