Alla inlägg den 12 februari 2008

Av Sara - 12 februari 2008 15:37

Just nu springer lollo omkring i vårat kök och städar undan efter hennes mellanmål som bestod av 4 nutella mackor. Hon tror att hon äger detta hus :O vilket hon typ gör, hon retas med min syrra lika mycket som jag gör, hon äter lika mkt av våra mackor som jag gör (inte alltid dock), hon snackar lika mycket med mina föräldrar som jag gör och hon använder dasset lika mkt som jag x) hahah hon är till en liten del också en nilsson ;) de är coolt, hon är cool.


Hon är smart också, hjälpte mig med matten.. Jag önskar att jag också var så smart :( Och nu sitter hon och stämmer min gitarr, hon är duktig :D


Kortfattat: Lollo är den coolaste människan på jorden.


Under dagen har vi varit på inpuls och tränat (friluftsdag), innan de så gick vi från bergskolan, runt gültzaudden. De som var jobbigast var ju att gå så långt och släpa på den tunga väskan. Och nog var inte det, efter inpuls släpade vi på väskorna genom staden också. Käkade lunch på dagobert och sen gick vi runt. Fann lollo och elin på kosmetik och gick med de två snyggingarna till 2 bussen eftersom mamma blev sen. För övrigt så har jag fortfarande ont i skallen (haft de i några dagar nu), jag tror jag håller på bli sjuk för första gången på över ett år. Men ska ändå palla mig till träningen ikväll. Kommer vara död imorgon, men skitsamma..


Min kurt cobain tröja har även kommit! Ska och hämta den med mamma innan träningen ikväll :'D


Typ roligast idag;

Jag och lollo gick från bussen;

Jag: Snälla får jag slänga dig i snön?

Lollo: Neej...

Jag: Joo snälla..

Och så tog jag tag i lollos arm, snurra ett varv, och slängde ner hon i snön XD hon väger ju ingenting så hon bara flög som en vante x)

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards