Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Sara - 24 augusti 2008 19:17

Sista dagen innan skolan börjar. Sista dagen på sommarlovet som har gått för fort. Det känns forfarande som att det är början på lovet med minst 9 veckor kvar. Det känns som att man nyss stod på Bergskolans skolgård och fällde tårar för sina klasskamrater som man spenderat sina dagar med i 3 år. Känns som att man nyss stod med betygen i handen, med rädslan över att de inte skulle räcka till. Det känns som att man nyss krama alla lärare som stått ut med oss i alla år. Det känns som att man nyss lämnade Bergskolan, sa hejdå till sina kompisar, som alla valt olika vägar.


Detta sommarlov har varit bland de bästa i mitt liv. Startade sommarlovet med att sommarjobba på SSAB, där jag lärde känna nya människor som nu är mina vänner. Kenny kom och hälsade på i 9 dagar. Solen kom med han! De varmaste dagarna i Juli. Men solen såg vi inte mycket av, vi sov bort dagarna. Men han var/är solen för mig! De lyckligaste dagarna i mitt liv, om någon kan göra mig glad och få mig att känna mig trygg så är det Kenny.

Men vi gjorde faktiskt annat än att sova, vi var på PDOL med Lollo och bodde i hennes stuga. Såg Håkan live, med Kennys hand i min och Håkans vackra röst till "Nu kan du få mig så lätt" var jag den lyckligaste människan på jorden. Som sagt, de bästa dagarna i mitt liv.

Efter att Kenny åkt hem så var det dags för LK! Såg Millencolin och Machine supremacy. Mer hände det inte under LK. Efter LK rann bara tiden iväg, vet ärligt inte vad jag har gjort. Varit med mina vänner och spelat basket.


De var mitt sommarlov kortfattat. Haft många kvällar med mina bästa vänner Lollo och Helene också. Inget sommarlov utan dom!

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards