Alla inlägg under januari 2008

Av Sara - 9 januari 2008 17:49

Egentligen har jag ingenting att skriva, och jag har ingenting att göra.

Och eftersom jag inte har något att göra så tänkte jag skriva om ingenting istället för att bara inte göra nånting alls xD


Kan berätta exakt om hur den extremt roliga och händelserika dagen;

06.30: Ringde klockan och jag klev upp på engång för att inte försova mig.

07.30: Gick till bussen, eller jag sprang, för att jag var tvungen att vända om och hämta NO böckerna men glömde ändå skåpnyckeln.

08.00: Dagens första lektion var engelska. Helt lugnt, såg bara på film och halvsov.

09.05: Dagens längsta lektion, 2 timmar av svenska och SO, gjorde andra verisonen av test-nationella provet. Fick reda på vad vi har i elevensval, jag har HK med alla tjejer i klassen, förutom 2 och även några andra 9or.

11.15: NO lektionen tog start och hungern likaså.

12.00: Vi fick sluta en kvart tidigare från lektionen och begav oss till matsalen för att äta äcklig lunch som bestod av torr fisk och potatis, men Agnes och Emma var snälla och delade med sig av deras köttbullar.

12.00-13.15: Hål, satt och lyssna på musik och fick massage.

13.15-14.00: Sista lektionen på dagen, som var spanska.

14.20-14.35: Buss resa hem.

14.40-17.30: Såg Simpsons och OC, somnade även nångång.

Och de var dagen så långt, sjukt intressant va?


Cause I know it's over
Growin' colder
I need something
Leave me next to nothing
All we ever wanted
I need something
Leave me next to nothing
Next to nothing

I cut you down
You know I'll always be around
So now I'll wait
I know you'll live another day


Av Sara - 8 januari 2008 16:24

Inatt sov jag 3 timmar, det säger väl nästan allt?

TRÖTT.


Men jag klarade av skoldagen ändå, rätt bra faktist. Jobbade förvånansvärt mycket på mattelektionen och höll mig vaken under den 2 timmars långa SO lektionen som innehöll ett oförberett SO prov. FÖRSTA DAGEN! Fattar inte vad dagens lärare tänker med egentligen.


Har sen träning ikväll också, så jag kommer inte vara i säng förrän vid 12 och förhoppningsvis så somnar jag direkt och kommer inte ligga och tänka på annat som höll mig vaken och stressade mig natten till idag.


Nu ska jag plugga Matte och NO, har lovat mig själv att plugga MINST en timme om dagen, och inte sitta vid datorn något alls på måndagar, bara plugga,plugga,plugga. Jag har bestämt mig för att komma in på frisörlinjen, och då gäller det bara att plugga och ge allt varje dag.

Av Sara - 7 januari 2008 14:48

Idag valde jag ingen låt att ha som rubrik! För idag har jag varit på makeup store!! DEN DU! Gick en smink kurs och hon sminka mig även :D (kolla bilden nedan) Så jävla roligt! Fick välja saker för 495:- också, valde 2 ögonskuggor (2 av dom som hon använde på mig) och ett löspuder som hon också använde! :D Och dom spelade slipknot, him, billy talent, papa roach och the academy is där :O fatta coolt!


Vet nu vad jag ska göra med mitt liv också! Eller rättare sagt, jag och Emma vet! När jag var på kursen så frågade jag henne om vad hon gick för linje och sånt för att jag själv är enormt intresserad av smink och styling. Hon sa att hon gick makeup store skola i sthlm för 25.000:- och bara ett vanligt gymnasium. Man fick smink för 15.000:- på den dära skolan också, inte dåligt!! Så jag och Emma har planerat att söka frisörlinjen och efter 3an gå skolan i sthlm, och sedan öppnar vi egen frisör och smink salong eller nåt linkande! :D Hoppas verkligen att det blir så!

FAN VAD JAG ÄR TAGGAD PÅ ATT PLUGGA!!! XD

Av Sara - 6 januari 2008 15:54

Idag har jag inte ett skit att göra, eller jag har ju spelat frets on fire och jobbat matte. Ska jobba mer matte ikväll men just nu orkar jag inte, nu ska jag dunka senses fail :'D


If you pull too hard
Then the string will break
And if you leave the slack
Then the string won't hold

So how can we find ourselves
Trapped in our own private hells
Where we just scream but no one can hear
X marks the spot where the dig begins
The treasure is found within
The broken hearts that are soaked with fear

Fill the glass to the brim
And it will spill out
Keep on sharpening the knife
And it will be so blunt

Av Sara - 5 januari 2008 20:44

Kenny gjorde just min dag imorgon! Han kom med den otroligt bra idén och sa att jag skulle ladda ner Guitar Hero som man kan spela på datan (fast det heter Frets on fire) Svin kul, och så kan man ladda ner låtar och spela dem, man använder då tangentbordet istället för en gitarr xD Nu har jag nåt att göra imorgon :D tack så mycket!

Av Sara - 5 januari 2008 17:29

Stand up med A static lullaby får bli dagens låt! Som ni märkt så är det bara låtnamn eller band på rubrikerna. Låtar eller band ni bör lyssna på :D


Idag var jag med Elin i staden. Elin var så smart att kolla på busstider hem istället för in, så vi körde på att bussen skulle gå 13:44. Kl 13:40 kom vi på att vi måste springa för att hinna med den! Och så vi sprang, typ lovets träningspass! När vi kom till hållplatsen upptäckte vi att deras köksklocka gick fel, så klockan var 13:46.. Vi blev då skit sura och less för att vi sprang så snabbt i onödan xD Men så kollar Elin i busskuren på listan och ser att bussen går 13:47! Tacktacktack LLT! xD


På stan kan man då säga att det var rea! Fynda svart nagellack för endast 10 kr, och det var inte ett skitmärke, de var tillåmed Lumene, så jag förväntar mig att det ska vara bra. Fynda även en parfym som jag velat ha hur länge som helst, för halva priset! Puma I'm going, man fick då även med duschgrejs och hudlotion :D Inte illa säger jag bara!

Av Sara - 4 januari 2008 15:27

För alla er som undrade vart jag piercade mig så var det i naveln! Och det gick bra, jag trodde det skulle göra ondare än vad de gjorde, och de blödde inte ett piss, många har sagt att det blöder jätte mycket. Jag har inte ett vanligt smycke som de brukar använda till de som piercar sig, eller de finns säkert nån som har samma som jag, men de jag har är som i plast, eller inte plast men jag vet inte riktigt vad det är, men de är böjbart iaf. Eftersom min mamma är nickelallerkiger så kan de ju vara så att jag också är det, så vi kör på de säkra före de osäkra, och detta ska jag tåla för de brukar sättas in i skelettet eller nåt sånt.. Det som gjorde ondast var när han klämde med den dära klämman innan han skulle sticka in nålen, kan ju inte säga att det inte gjorde ont när han stack men smärtan kom efteråt istället, smärta å smärta.. Men de värkte kan man säga. Men nu gör det inte ont alls, och jag ska sköta det så bra som jag kan för att slippa infektion, om ni funderar på att pierca er så rekomenderar jag att ni gör de på Aeon! Lätt bästa stället i stan :)

Av Sara - 3 januari 2008 15:19

JAG SKA PIERCA MIG IMORGON! :O FAN VA NERVÖS JAG ÄR! :O

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards