Alla inlägg under juli 2008

Av Sara - 12 juli 2008 16:57

Jag är gladgladgladgladglad!!

Kenny kommer nästa helg!!

Snart PDOL, se Håkan och Sonic syndicate!

Snart kommer lönen!

Snart LK, se Millencolin!

SOMMAR!! <3


Av Sara - 12 juli 2008 01:08

KENNY FYLLER ÅR IDAG!! :D

GRATTIS SOM FAN! :D


I hjärtat finns ett rum som bara är för dig.
Och var jag än tar plats så finns du här hos mig.


Jag hör din varma röst som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen för den är helt unik.


I mörker och i ljus ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram de bilder där du ler.


Men bland allt du är för mig finns något svårt att bära
- min längtan efter dig när jag inte kan ha dig nära.


Av Sara - 10 juli 2008 15:05

Dryg dag. Vädret suger, som de gjort typ hela veckan. Less på att sitta inne och inte göra ett skit. Bara sova bort dagarna. Sträck ryggen också, så nu kan man inte träna ikväll heller. Inget bra på tv, det är ju torsdag. Hungrig, men orkar inte äta frukost. Uttråkad, men finns inget att göra. Vill ha godis eller nåt sött överhuvudtaget, men närmaste affär är ca 1 mil bort.

Gjorde ett test tidagare idag. De sa att jag skulle bli 105 år. Nu funderar jag starkt på att gå och dränka mig i älven bara för att ha nåt att göra.

Av Sara - 9 juli 2008 00:38

Klockan är 20 i 1 och jag käkade nyss middag. Vänt på dygnet totalt? Typ ja.


Vaknade vid halv 2. Käkade frukost vid 2. Satt vid datorn och tv:n fram tills 6 då jag börja stressa för att hinna med 20 i 7 bussen. Duscha, fixa mat och jaga mina föräldrar på 20 min. Sen sprang jag till bussen. Hann göra allt förutom att äta. Mättade magen med en hel Ben&Jerry's. Både jag och Mattias hade dregglat över att få käka just sådan glass hela dagen.

Gott va de! Men de tyckte inte magen! Och det blev inte bättre av att Mattias skulle sätta sig på den. Illamåendet kom och stannade kvar fram tills nu. Nu har jag fått min middag, inte direkt den nyttigaste (pan pizza) men det är väl bättre än att leva på en Ben&Jerry's?

Av Sara - 8 juli 2008 13:59

Som sagt så var vi på Ikea igår. Måste bara skriva att jag visst har vart på Ikea förr, men det var i Sundsvall för typ 10 år sedan. Menade att jag inte vart på Ikea i Haparanda förr. MEN nu har jag det! Var även på Candyworld och Skopunkten. Vi var över till Finland och gick på Alko också.


På kvällen kom Natta och Alexander (kusiner). Vi gick ner till älven och bada (om man nu vill kalla det så, var under vattnet 4 ggr sen var det raka vägen upp igen). Varmare har det varit..


Resten av kvällen spenderades i tv soffan. Kollade på nån värdelös skräckis som hette "The cellar door" om jag minns rätt. Kollade även på "Juno" som jag sett 3 ggr förr. Lika bra ändå!


Idag har jag absolut ingenting att göra. Nu känns det som söndag! Men det är.. öh.. tisdag? Dom ska väl inte vara långtråkiga?

Av Sara - 7 juli 2008 00:28

Söndag!

Eller, egentligen är det måndag, eftersom klockan är efter 12. Hmm skitsamma! Denna söndag har faktiskt varit rätt bra :D Alla söndagar brukar vara as tråkiga och kännas som en hel vecka lång! MEN denna söndag var kort, eller ändå lång, för jag har hunnit med mycket. Vafan, inte mycket heller. Fan va jag svamlar. Men vi skyller på tiden (som jag alltid gör).


Vaknade kring typ 12. Såg tv och satt vid datan fram till 2. Åt frukost och gick sedan till datan. Kom fram till att jag inte hade nåt att göra under kvällen, inte Mattias heller, bestämde att vi skulle träffas efter min träning.


Klockan 4 bar det av till Bergs, jobbig träning. Men nu får jag faktiskt skylla på tiden, somna ju kring 4 och sov bara till 12. OCH då är allt jobbigt!


Klockan halv 8 bar det av till Mattias. Kollade Tenacious D - Pick of Destiny åååå käkade tårta! Kollade på fula klipp på youtube också x)

Perfekt avslut på dagen!

Imorgon ska jag och Lollo till Ikea med min familj och mina kusiner :D Ska även över till Finland. Är det bara jag som inte har vart på Ikea förr..?


Av Sara - 3 juli 2008 15:30

Yttligare 2 bra dagar. Igår var jag med Lollo, Mattias och Helene. Hade planerat att vara upp hela natten, och nästan så blev det. Underhöll oss med att spela GH, se sällskapsresan, vandra i byn och se vänner. Drack även PK för att hålla ögonen öppna. Dock så räckte det inte, jag slockna först, kring 07.00 tiden. Efter mig somnade Mattias och sedan Helene. Lollo klarade hela natten! Fast jag bara har sovit typ max 1,5 timma i natt så är jag inte trött. Helene är de, hon ligger och sover i min säng nu.


Efter att Mattias åkt hem så for jag och Helene ner till älven för att svalka oss. Så förbannat varmt ute. Sist jag kolla var det +28 i skuggan. Vattnet var inte så kallt som jag trodde, man kunde ligga i vattnet minst 10 minuter utan att frysa. Hade de inte vart för den dära jävla getingen som jaga oss så fort vi kom upp ur ytan så hade vi nog flytit bort till Gammelstad.

Av Sara - 2 juli 2008 00:46

Ännu en dag med Lollo. Idag var vi på stan, drack milkshake och slush, vandrade omkring, pratade, skrattade och bara hade det allmänt trevligt.

Jag älskar den flickan! Hon gör mig så glad, får mig att le hur dåligt jag än mår.


Efter stan for vi hem till mig och bara tog det lugnt. Åt, hoppade studsmatta och fotade. De var typ allt vi gjorde, tills Mattias sa att han ville gå på bio, vilket vi inte hade nåt emot alls, så vi satte oss på moppen och åkte in till stan för att se You don't mess with Zohan. As kul film!


Sjukt bra denna dag har varit!

Jag är så jävla glad just nu :D


bara för att jag hade lollos coola brillor och för att lollo är så allmänt cool!

Presentation

Omröstning

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck?
 Håkan Hellström
 Lars Winnerbäck
 Ingen av dem
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards